Monday, January 04, 2010

cafe world ada toyol?

Hari ni aku kehilangan 1 stove with ayam on it. Ada toyol kat cafe aku. Sakit hati. Nak masak ayam tu amik masa 12 jam. Lagi sejam nak masak, tengok-tengok stove hilang.

Balik rumah, mengadu kat husband. Dia boleh kata "Tak ada cctv ke? Dah report polis?"

Haiya. Buat lawak plak.

6 comments:

Rozalinda Ghazale said...

jgn lupa save setiap kali buat sesuatu e.g. masak, cabut pintu.

iyma said...

haha..gile penangan cafe world ni..siap bleh mengadu kat husband tu.. :P

Kancilbiru said...

ciss..aku ingat kan ko bawak ayam sekali stove pegi ofis daa..hampess sungguh itu cafe world...hahaahaaha

Wafaa said...

roza: ye, aku ikut nasihat kau. demi cafe aku kekeke

Imah: tu belum aku tetiba tersebut "Alamak, basi la" kat sunway pyramid. laki aku jawab "takpe, masak lain. coin banyak lagi".

niza cik kancil biru: kalau bawak ayam & stove pegi ofis, boleh buat grill. walllaweyyy sedapnya!

aieesha.salleh said...

hahaha.. itu lah.. aku pulak penah banyak kali dah prepare dish tetiba dish tu hilang. kena buat balik.. seb baik coins tak turun

Akmal Akhpah said...

hahahahahahahha.

Okay this is too cute! I don't play cafe world but i find it cute.

Hihihihihi.

- Ajan using husben's ID