Saturday, March 27, 2010

my typical sabtu

Tak ada apa-apa yang menarik. Typical weekend.

Pagi - kemas rumah.
Before noon - 'berperang' dengan Iman yang tak nak tido. Iron baju kerja. Lega den.
Tengahari - masak.
Petang lepas Asar - ke Ampang, birthday party Nina's kids (LuQman & Elli3).
Malam - teman Iman tengok video @ youtube. Bergelap 830 - now. Terlebih support Earth Hour :)

Layan.

Asalnya Iman main bakul kain kosong. Jumpa anak tudung aku. Alih-alih dia dah bertukar jadi siti nurhaliza.


Ni lak, gambar kat bday party anak K.Nina. Pool party. Tapi disebabkan kami lambat sampai, Iman tak dapat izin dari ayah dia untuk mandi kolam kecik. Huhuhu... kesian aku. Haha, ape kaitan?




Beautiful cake and cuppies. Ada 3 biji kek. Dora, Princess and Optimus Prime. Banyak sgt aku makan, tak sempat merasa 3 jenis kek tu. Rugi!


Ada a few Korean video yang best. Diorang punya kartun cute-cute. Yang kat bawah ni India mari. Mak suka. Iman apetah lagi.. Kekekek..

Layan jangan tak layan. From ABC to Shaun the Sheep.

Kami support Earth Hour. Terlebih bergelap :)


Tu je. Besok?

Plan.

Pagi - pasar cari lauk, sayur, buah.
Tengahari - puncak alam sampai petang kot.

4 comments:

Kancilbiru said...

tu la pasai...dah ala2 tokti dah iman..:P

Wafaa said...

besaq jadi Tok Man. Amin.

syuhada said...

pasang lilin ke wafaa?

iyma said...

ala..thn ni x support earth hour..lupa..ingat suri je memanjang..haha