Tuesday, October 12, 2010

kepochi

"Wafaa, rumah kau beli bila siap?"
"2012".
"Lamanya."
"Ye la kak. Masa saya book bulan hari tu, baru rata tanah. Soft launch je masa tu. Bulan 8 baru dia buat official launch. Masa saya book tu, dah 20% sold. Show house pon belum ada"

Note to kepochi - kami antara orang pertama beli rumah tu. Masa tu baru ratakan tanah. FAHAM tak maksud 'baru ratakan tanah'? Agak-agak dah ada rumah yang dah naik tiang ke? FAHAM tak? Like we use your money. Haip.

7 comments:

ZzamzZ said...

Hehe..cm dejavu plak..tula slalu org samakan dgn buyer yg umah dah naik tiang..haish

Wafaa said...

tah. kecoh. kepochi habis. bukannya aku beli rumah tu tahun 2000 pon. stok makcik2 yang suka amik tahu hal orang, pastu komen2. cis.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tu ok lagi.aku ni, ko bila nak beli rumah? rimas aku tengok. haih, dia plak rimas bukan dia yang duduk pun :p

Wafaa said...

ha, tu lagi haru. tolong rimas untuk kita. ape nak jadi la orang2 kepochi nih. haish

Kancilbiru said...

hang suruh jer dia tgk movie 2012, cepat sikit...hehe...

eh ada kaitan tak?

aieesha.salleh said...

macam aku tau je siapa.. haippp.. hehehe

Wafaa said...

Niza: Ye, mmg ada kaitan. Meh aku suruh dia tengok 2012. kekeke..

Aishah: shhhh. haha.